Szexpartner Szerencs: Yvonne06

Yvonne06 adatai

szexpartner Szerencs Yvonne06
Üdvözöllek kedves látogató!

Én Yvonne06 vagyok, 25 éves heteroszexuális nő.
átlagos vagyok, fekete hajú, 56 kg, 168 cm magas, 85/B cicivel.

Örömmel szexelnék veled, elkísérnélek bárhová, masszíroználak.
Szívesen találkozok veled nálam, nálad, hotel, autó.

Beszélek a következő nyelveken: magyar, német, angol

Telefonszámom: +36705327807

Néhány szó rólam:
Sziasztok Drága új, és régi vendégeim!
Jelenleg Miskolc belvárosában találsz meg a sétálón. Látogass meg ott :)
Aki ismer az tudja hogy egy olyan lány vagyok aki nagyon igényes, kedves, odaadó. Van tőlem olcsóbb de ha te beéred a maradékkal is akkor rossz helyen jársz mert amit nálam kapsz az felejthetetlen :)
Amit megbeszélünk és amiben megegyezünk az teljes mértékben úgy történik! Ha barátnős feelinget szeretnél akkor azt kapod de ha egy igazi vad szexet szeretnél ami után remeg a lábad órákig akkor is engem hívj és megvalósítjuk :) Aktus után nagyon kellemes masszázst szoktam csinálni amit egy közös tusolással zárok :) A csók és a gumi nélküli aktus ami nálam abszolút tabu!!!A lakásom diszkrét, igényes, könnyen megközelíthető és a parkolás ingyen van. A képeim frissek, de azt mondják élőben szebb vagyok gyere és nézz meg az nem kerül semmibe :) Ahogy az ajtómon belépsz, én szépen elkészülve várlak, tűsarkúban, combfixben és minden full extrával amit garantálok hogy tetszeni fog! Gyengéd hangulat zene szól amit a sötétítés és a gyertya fénye, a füstölő illata koronáz meg! Minden adott, hogy az összes problémád, gondod elfelejtsd vagy csak legyen egy órád amit soha nem felejtesz el... ;) Már csak annyi a dolgod hogy csörögsz, megbeszélünk egy időpontot és szeretettel várlak. Millió csók Yvonne :)
Itt még többet megtudhatsz rólam:
magyarLÁNYOK.net

Yvonne06 képei

szexpartner Szerencs Yvonne06 képei szexpartner Szerencs Yvonne06 képei szexpartner Szerencs Yvonne06 képei szexpartner Szerencs Yvonne06 képei szexpartner Szerencs Yvonne06 képei szexpartner Szerencs Yvonne06 képei szexpartner Szerencs Yvonne06 képei szexpartner Szerencs Yvonne06 képei szexpartner Szerencs Yvonne06 képei

vissza a Szerencs szexpartnerekhez