Szexpartner Nyíregyháza: Pillangó25

Pillangó25 adatai

szexpartner Nyíregyháza Pillangó25
Üdvözöllek kedves látogató!

Én Pillangó25 vagyok, 27 éves heteroszexuális nő.
vékony vagyok, vörös hajú, 55 kg, 158 cm magas, 30/B cicivel.

Örömmel szexelnék veled, masszíroználak.
Szívesen találkozok veled nálam, hotel, autó.

Beszélek a következő nyelveken: magyar

Telefonszámom: +36302205149

Néhány szó rólam:
Új hirdetés, a számom a régi. Kedves, Magyar lány. Én nem egy pláza cica vagyok és nem tartom magam bombázonak sem, hanem egy minden napi átlagos lány vagyok, akivel élvezetes lehet egy kellemes együttlét! Én ön magamat adom és nem színészkedés. Elég sokmindenre nyitott vagyok, akár egy kellemes együttlét után beszélgethetűnk is. Vagy akár egy félóra vagy egy óra vagy több óra. Vagy akár egy kellemes masszást szeretnél, akkor jó helyen vagy! Lakásomon szeretettel várlak. Nálam a diszkréció adott és elvárt is.
- 24-órában elérhető vagyok
- Nyíregyháza arra kérlek hogy csak SZÁMKIJELZÉSEL HÍVJ! REJTETT SZÁMOT NEM FOGADOK! SMS-re nem válaszolok...!
- Nem küldök semmilyen fotót senkinek, csak ennek tudatában érdeklődj!
-Ha esetleg nem venném fel kérlek hívj újra!
Itt még többet megtudhatsz rólam:
magyarLÁNYOK.net

Pillangó25 képei

szexpartner Nyíregyháza Pillangó25 képei szexpartner Nyíregyháza Pillangó25 képei szexpartner Nyíregyháza Pillangó25 képei szexpartner Nyíregyháza Pillangó25 képei szexpartner Nyíregyháza Pillangó25 képei szexpartner Nyíregyháza Pillangó25 képei szexpartner Nyíregyháza Pillangó25 képei szexpartner Nyíregyháza Pillangó25 képei szexpartner Nyíregyháza Pillangó25 képei
vissza a Nyíregyháza szexpartnerekhez

Magyarországi szexpartner kereső szolgáltatás kínálatunk egyedül álló a maga nemében: villám gyorsan találhat magának mindenki egy szexpartnert máshol is, de nálunk csak 2 kattintás! Magyarországon belül a legtöbb szexpartner hirdető Budapesten van, majd követi Debrecen, ahol szembe ötlőek a debreceni lányok bűbájai. Keleti régióban Miskolc és Nyíregyháza viszi a prímet! A miskolci lányok szépségük mellett kacérságukról is ismertek.