Szexpartner Győr: 24Bella24

24Bella24 adatai

szexpartner Győr 24Bella24
Üdvözöllek kedves látogató!

Én 24Bella24 vagyok, 25 éves heteroszexuális nő.
átlagos vagyok, szőke hajú, 55 kg, 161 cm magas, 85/B cicivel.

Örömmel szexelnék veled, elkísérnélek bárhová.
Szívesen találkozok veled nálad, hotel, autó.

Beszélek a következő nyelveken: magyar, német

Telefonszámom: +36705915401

Néhány szó rólam:
Sziasztok, Bella vagyok. Kedves intelligens, igényes nő.Ha kellemes kikapcsolódásra, egy fergeteges szeretkezésre, vagy csak egy beszélgető társra vágysz hívj bizalommal. Szeretem ha a férfi irányít, vágyai szerint használ és a fellegekbe juttat.
Ha egy igazán kifinomult, kedves, és érzéki nőre vágysz nem kell tovább keresgélned. MEGTALÁLTAD! Már csak annyi a dolgod, hogy felhívsz, hogy csengő hangommal is elvarázsoljalak. Attól a perctől kezdve alig bírsz majd magaddal. Látni szeretnél majd, érezni, és kielégíteni.Hidd el nem fogsz csalódni.Kérlek hogy csak számkijelzéssel hívj.Köszönöm...Mivel a telefonomat saját magam kezelem,sokszor előfordul hogy nem tudom felvenni.Ezért kérlek hívj késöbb..Ne add fel..Igérem hogy meghálálom a kitartásodat..Puszi..
Itt még többet megtudhatsz rólam:
magyarLÁNYOK.net

24Bella24 képei

szexpartner Győr 24Bella24 képei

vissza a Győr szexpartnerekhez

Magyarországi szexpartner kereső szolgáltatás kínálatunk egyedül álló a maga nemében: villám gyorsan találhat magának mindenki egy szexpartnert máshol is, de nálunk csak 2 kattintás! Magyarországon belül a legtöbb szexpartner hirdető Budapesten van, majd követi Debrecen, ahol szembe ötlőek a debreceni lányok bűbájai. Keleti régióban Miskolc és Nyíregyháza viszi a prímet! A miskolci lányok szépségük mellett kacérságukról is ismertek.