Szexpartner Budapest: Mandy

Mandy adatai

szexpartner Budapest Mandy
Üdvözöllek kedves látogató!

Én Mandy vagyok, 25 éves heteroszexuális nő.
átlagos vagyok, barna hajú, 70 kg, 165 cm magas, 85/B cicivel.

Örömmel szexelnék veled, elkísérnélek bárhová, masszíroználak.
Szívesen találkozok veled nálam, nálad, hotel.

Beszélek a következő nyelveken: magyar, német, angol

Telefonszámom: +36305927316

Néhány szó rólam:
Uj lány vagyok.Unod már a rohanó hétköznapokat, gyere és érezd jól magad!
Szeretettel várlak titeket egy lazító, feszültségoldó, komplex masszázsra saját, kellemes otthonomba! Többféle masszázs ezt fűszerezném érzéki erotikával, feltéve, ha szereted a molett idomokat!
Szenvedélyes, és érzéki, önmagam adom, nem játszom meg, élvezem mikor kényeztetem a partnerem, még talán annyit, olyanokkal szeretnék ismerkedni, aki nem szexet akar, hanem szeretkezni szeretne.
Hívj, ha nem venném fel, kérlek csörgess később, mert foglalt vagyok. Türelmed előre is köszönöm! Diszkréció maximális! Csak számkijelzéssel hívj!
Puszi: Mandy
Itt még többet megtudhatsz rólam:
magyarLÁNYOK.net

Mandy képei

szexpartner Budapest Mandy képei szexpartner Budapest Mandy képei szexpartner Budapest Mandy képei szexpartner Budapest Mandy képei szexpartner Budapest Mandy képei

vissza a Budapest szexpartnerekhez

Magyarországi szexpartner kereső szolgáltatás kínálatunk egyedül álló a maga nemében: villám gyorsan találhat magának mindenki egy szexpartnert máshol is, de nálunk csak 2 kattintás! Magyarországon belül a legtöbb szexpartner hirdető Budapesten van, majd követi Debrecen, ahol szembe ötlőek a debreceni lányok bűbájai. Keleti régióban Miskolc és Nyíregyháza viszi a prímet! A miskolci lányok szépségük mellett kacérságukról is ismertek.