Szexpartner Budapest: ninus18

ninus18 adatai

szexpartner Budapest ninus18
Üdvözöllek kedves látogató!

Én ninus18 vagyok, 24 éves heteroszexuális nő.
átlagos vagyok, barna hajú, 55 kg, 163 cm magas, 80/B cicivel.

Örömmel szexelnék veled, masszíroználak.
Szívesen találkozok veled nálam, hotel.

Beszélek a következő nyelveken: magyar, német, angol

Telefonszámom: +36209245889

Néhány szó rólam:
Szia!

Köszönöm, hogy rám kattintottál. :)

Azért találsz itt, mert nem elégszem meg a hétköznapok szürkeségével. Mindig új emberekre van szükségem, akik felkeltik a bennem szunnyadó értékeket. A csábítás az életem... Imádom, amikor tetszem és amikor tetszel nekem. Azt a vibrálást, ami olyankor a levegőben van...Vibratoros játékok férfiak számára!

Alig várom, hogy élőben is "megtapasztaljuk" egymást.

Várlak...csak szam kijelzeses telefon hivast veszek fel,levelezni nem levelezek.Nem mindig vagyok bejelentkezve, nem mindig ég nálam a zöld jelzés, hívj nyugodtan. Csak húsimádóknak ajánlom magam, itt van popsi, poci és cici is! VELEM AZ ELSŐ OSZTÁLYRA VAN JEGYED, ITT MINDEN KI VAN PÁRNÁZVA! számkijelzéssel hívj, minimum 30 perccel érkezésed előtt! Ha időpontot kérsz és nem jössz el, vagy nem szólsz, hogy közbejött valami, legközelebb már nem áll módomban találkozni. Csak SZÁMKIJELZÉSSEL HIVJ!!! Én nem próbállak meggyőzni titeket uraim, hogy én lennék a nektek való falat, de a puding próbája az evés. :) diszkret környezetben varlak. Új lány-új élmény:)
Itt még többet megtudhatsz rólam:
magyarLÁNYOK.net

ninus18 képei

szexpartner Budapest ninus18 képei szexpartner Budapest ninus18 képei szexpartner Budapest ninus18 képei szexpartner Budapest ninus18 képei

vissza a Budapest szexpartnerekhez

Magyarországi szexpartner kereső szolgáltatás kínálatunk egyedül álló a maga nemében: villám gyorsan találhat magának mindenki egy szexpartnert máshol is, de nálunk csak 2 kattintás! Magyarországon belül a legtöbb szexpartner hirdető Budapesten van, majd követi Debrecen, ahol szembe ötlőek a debreceni lányok bűbájai. Keleti régióban Miskolc és Nyíregyháza viszi a prímet! A miskolci lányok szépségük mellett kacérságukról is ismertek.