Szexpartner Budapest: Viki

Viki adatai

szexpartner Budapest Viki
Üdvözöllek kedves látogató!

Én Viki vagyok, 39 éves heteroszexuális nő.
duci vagyok, szőke hajú, 65 kg, 170 cm magas, 118/D cicivel.

Örömmel szexelnék veled, masszíroználak.
Szívesen találkozok veled .

Beszélek a következő nyelveken: magyar, német, angol

Telefonszámom: +36705464567

Néhány szó rólam:
Raknád vagy tolnád...pinába vagy seggbe...vagy ebben a sorrendben..?Picsám méretfüggetlen, benyeli a faszt !Letérdelek ,kiveszem a faszt ,mélyen a garatomig bekapom..finoman szívom. Érzed, ahogy keményedik..én igen! Lassan nyalizom a makkod,simizem a heréd ,rácuppanok a faszodra és ütemesen elkezdem szopni a merev faszod.Ugye szeretnéd..? Megfogod a fejem, rátolod a faszra és az utolsó cseppig kiszívatod a meleg gecód! Gyere és basszunk!Semmi finnyáskodás csak szex!
Itt még többet megtudhatsz rólam:
magyarLÁNYOK.net

Viki képei

szexpartner Budapest Viki képei szexpartner Budapest Viki képei szexpartner Budapest Viki képei szexpartner Budapest Viki képei szexpartner Budapest Viki képei szexpartner Budapest Viki képei szexpartner Budapest Viki képei

vissza a Budapest szexpartnerekhez

Magyarországi szexpartner kereső szolgáltatás kínálatunk egyedül álló a maga nemében: villám gyorsan találhat magának mindenki egy szexpartnert máshol is, de nálunk csak 2 kattintás! Magyarországon belül a legtöbb szexpartner hirdető Budapesten van, majd követi Debrecen, ahol szembe ötlőek a debreceni lányok bűbájai. Keleti régióban Miskolc és Nyíregyháza viszi a prímet! A miskolci lányok szépségük mellett kacérságukról is ismertek.